30.11.2021

Viime vuosien poikkeustiloissa moni palkkatöissä käyvä on miettinyt oman työnsä mielekkyyttä. Sairaanhoitaja voi haaveilla koodaamisesta ja talousjohtaja puutarhatöistä. Moni on jo vaihtanut työuransa suuntaa ja uskon, että vielä isompi osa vasta haaveilee omasta unelmatyöstään. Kauppalehden mukaan jopa 40 prosenttia työntekijöistä harkitsee alanvaihtoa ja heistä jopa 65 prosenttia olisi valmis hyppäämään työelämässä tyhjän päälle.

Uuteen hyppääminen on kuitenkin pelottavaa. Mitä, jos en saa tarpeeksi rahaa työstäni? Mitä jos puolen vuoden jälkeen en pidäkään työstäni? Joudunko lopettamaan palkkatyöt, jos kokeilen unelmatyötäni? Yrittäjäksi hyppääminen ilman valmista asiakaskuntaa tai uudelle alalle siirtyminen heti täyspäiväseksi voi olla haastavaa ja myös taloudellisesti stressaavaa.

Kevytyrittäjä automekaanikko

Kevytyrittäjä automekaanikko

Kevytyrittäjä automekaanikkona

Kevytyrittäjyys on tehnyt oman unelmatyön kokeilemisesta helppoa. Kevytyrittäjän ei tarvitse käydä läpi yrityksen perustamiseen liittyvää byrokratiaa ja paperitöitä. Mikäli valittu työ ei enää tunnukaan omalta jutulta, kevytyrittäjyyden voi lopettaa helposti. Kevytyrittäjyyden riskit ovat vähäiset ja työtä pääsee tekemään nopeasti ja ennenkaikkea helposti.

Laskuttamolla filosofiamme on, että kevytyrittäjyys on väylä yrittäjyyteen. Y-tunnusta ei tarvitse heti tehdä vaan kevytyrittäjä voi kokeilla siipiään rauhassa ja vasta asiakkaiden kerryttämisen ja varmuuden saamisen jälkeen lähteä perustamaan omaa yritystä. Olemme Laskuttamolla vilpittömästä onnellisia jokaisen kevytyrittäjästä yrittäjyyteen ponnistaneesta!

Mitä siis vielä mietit? Kokeile siipiäsi, testaa ideaasi, tule kokeilemaan olisiko kevytyrittäjyys juuri sinun väyläsi omiin unelmatöihisi!

Ps. Laskuttamolle rekisteröityminen on ilmaista ja helppoa, sekä tietysti luotettavaa. Tule mukaan Laskuttamon yhteisöön täältä: www.laskuttamo.com

Lähde: Kauppalehti

Jaa tämä kirjoitus.

Aloita yrittäminen jo tänään – liity ilmaiseksi!